Erikoinen trendi leviää: Seteli ranteen ympärille laihuuden osoitukseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinan sosiaalisessa mediassa on levinnyt trendi, jolla paikalliset naiset haluavat osoittaa laihuutensa erikoisella tavalla. Tarkoituksena on kääriä sadan yuanin seteli ranteen ympärille. Haasteessa 155 x 77 millimetrin kokoinen seteli kääritään ranteen ympärille.

Mikäli seteli menee helposti ranteen ympäri, on nainen tarpeeksi laiha läpäistääkseen testin.

Setelitestiä esittelevät kuvat ja videot ovat levinneet kiinan sosiaalisessa mediassa, Weibossa ja Meipaissa. Arvatenkin trendi on herättänyt runsaasti keskustelua potentiaalisesti epäterveellisistä kauneusihanteista.

Tämä ei ole ensimmäinen vastaavanlainen trendi Kiinan sosiaalisessa mediassa. Taannoin levinneessä samankaltaisessa haasteessa naiset osoittavat laihuutensa A4-paperin avulla. He poseerasivat kameran edessä pidellen paperia edessään, tarkoituksenaan osoittaa vyötärölinjansa olevan arkkia pienempi.