Ariel Winter kurvikkaana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter joutui taannoin erikoiseen tilanteeseen äitinsä takia, kun äiti Chrisoula Workman yritti myydä tähden Shanelle-siskon alastonkuvia. Ariel on saanut jalansijaa Hollywoodissa, ja kaiken lisäksi ilman itseaiheutettuja kohuotsikoita.

Nyt 18-vuotias Ariel Winter kuvattiin nauttimassa rantalomasta Bahamalla yhdessä poikaystävänsä kanssa. Mukana seurueessa oli myös Moderni perhe -sarjan toinen tähti Nolan Gould.

Ariel Winterin äiti Chrisoula ”Crystal” Workman on käynyt Arielin huoltajuudesta kiistaa toisen tyttärensä, 34-vuotiaan siskon Shanellen kanssa. Äidin väitetään olleen väkivaltainen kasvattaja. Väliaikainen huoltajuus meni oikeudessa Shanellelle, ja pettynyt äiti halusi kostaa ronskisti vanhemmalle tyttärelleen tarjoamalla tämän alastonkuvia lehdille. Sekasotku ei ole kuitenkaan vaikuttanut juurikaan Arielin menestykseen Hollywoodissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash