Kehätytöt bikineissä Helsingin aamuruuhkassa: ”Ei siinä tullut ajatelleeksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään monet Helsingin keskustassa liikkuneet saivat hieraista silmiään, kun vastaan tuli bikineihin sonnustautuneita kehätyttöjä kylttien kanssa. Mukana oli myös fitness-bloggarina tunnetuksi tullut Sanna Laitinen, joka kertoi Staralle tempauksen tunnelmista.

– Ei siinä tullut ajatelleeksi kylmyyttä. Se iski vasta, kun menimme rundien välissä Cagen promoautoon lämmittelemään. Rautatieasemalla saimme huomiota, kun kuljimme muutaman lämpöasteen kelissä kehätyttövaatteet yllämme. Moni tuli ottamaan selfieitä kanssamme ja kyselemään mistä oikein oli kyse. Saimme paljon hymyjä, ja se oli pääasia, Sanna Laitinen kertoi Staralle.

Kyseessä oli 13. toukokuuta Helsingin Kulttuuritalolla MMA Finlandin toimesta järjestettävän Cage35-vapaaottelutapahtuman markkinointitempaus, jossa kehätytöt ilmaantuivat kyltteineen yllättäen paikalle eri puolilla Helsingin keskustaa.