Isän ja tyttären suhde taiteilijan silmin – kuvat koskettavat miljoonia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhempien ja lasten välisestä rakkaudesta ja huolenpidosta puhuttaessa ajatellaan yleensä automaattisesti äidinrakkautta ja sitä millainen suhde äidillä on lapseen. Isä jää tässä kohtaa yleensä varjoon, mutta eräs taiteilija on päättänyt toisin.

Soosh-taiteilijanimellä toimiva nainen maalaa upeita teoksia, joita hän julkaisee Instagram-tilillään. Maalaukset ovat usein arkisia, ja niistä moni keskittyy huomioihin, joita nainen on tehnyt isän ja tyttären välisestä suhteesta ja pienen tytön elämästä.

Nainen tuo maalauksissaan kauniisti esiin sen, miten erityinen ja herkkä suhde miehillä on tyttäriinsä. Kuvissa isä leikkii tyttären kanssa, suojelee häntä öisin pelottavilta otuksilta, hassuttelee tyttären kanssa ja näyttää vaalivan yhteistä aikaa osallistumalla tytön lapsenmielisiin touhuihin.