Katie Price kasvohoidossa – näky kuin tieteiselokuvasta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Katie Price on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia erikoisesta kasvohoidostaan. Loose Women -keskusteluohjelman panelistina työskentelevä Price oli varannut ajan LED-kasvohoitoon, joka tunnetaan ihoa parantavista ja ikääntymistä hidastavista vaikutuksista.

LED-valohoidot eivät ole uusia hoitokeinoja, sillä hoitoseerumeilla ja valoilla on hoidettu ihoa jo vuosikymmeniä. Tekniikka on kuitenkin ottanut harppauksen eteenpäin ja nykyään seerumeilla ja valoilla voi saada tehokkaampia tuloksia aikaan.

Daily Mail -lehden mukaan Katie oli kertonut kauneudenhoitajille olevansa Botox-ruiskeiden tarpeessa. He olivat suositelleet tähtöstä testaamaan uutta LED-kasvohoitoa ruiskeiden sijaan. Price kehui Twitterissä kasvohoitoa ja kertoi sen olleen rentouttava kokemus. Katie oli myös erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja hän aikoo käydä LED-hoidoissa myös tulevaisuudessa.

Having my 20 min led facial by @macaesthetics skin feels rejuvenated already #transformation #facialtime #freshskin ??

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi

I'm about to have a transformation #newface by @macaesthetics ?

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi

Here we go

Kuva, jonka Katie Price (@officialkatieprice) julkaisi