Koomikko huijasi matkustajia kirjoillaan: ”Näin nuolet takapuolta oikein”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni käyttää julkisella liikenteellä matkustaessaan ajan hyödykseen työskentelemällä tai lukemalla esimerkiksi kirjaa. Moni kanssamatkustaja kiinnostuu huomaamattaankin vilkaisemaan mitä vierustoveri lukee, jos kirjan kansi on selkeästi näkyvillä.

Eräs koomikko käytti tätä tietoa hyväkseen ja päätti jekuttaa vierustovereitaan omalla matkalukemisellaan. Scott Rogowsky kuvasi metrossa hauskan piilokameraosion, jossa nähdään miten ihmiset reagoivat miehen matkalukemiseen. Rogowsky on tekaissut mitä hulvattomampia ja häiritsevämpiä kirjankansia, jotka eivät voi olla aiheuttamatta ihmisissä reaktioita.

Mies huvitti metrossa kanssamatkustajiaan lukemalla kirjoja, jotka opastivat tyttöystävän takapuolen oikeaoppiseen nuolemiseen, peniksen isontamiseen, murhan jälkien peittelemiseen ja oman vauvan haukkumiseen. Vierustoverit naureskelivat miehelle ja ottivat hänestä ja erikoisesta matkalukemisesta myös kuvia muistoksi.