Vain Australiassa: Lehmä söi vahingossa käärmeen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaisnainen on kokenut elämänsä järkytyksen huomattuaan Ginger-lehmänsä pureskelevan laitumella käärmettä. Queenslandissa asuva Janet Buchanan juoksi lehmän luo varmistaakseen oliko hän nähnyt oikein.

Buchanan näky osoittautui oikeaksi, sillä Gingerin suupielestä roikkui eloton käärme. Janet rauhottui kun hän tajusi, ettei kyseessä ollut myrkkykäärme ja sen lisäksi matelija oli kuollut. Buchanan käynnisti kameransa kuvatakseen tilanteen videolle.

Kun Janet kysyi Gingeriltä aikoiko hän todella syödä käärmeen loppuun asti, kääntyi lehmä katsomaan omistajaansa hölmistyneenä. Se ei ilmeisesti ollut tietoinen tapahtuneesta. Janet on julkaissut Gingeristä kuvatun videon netissä. Videon tiedoissa Buchanan on vitsaillut, että lehmä oli selvästikin kyllästynyt rehuun ja kasvipitoiseen ruokavalioonsa.