Nainen äänitti salaa leikkauksensa – kirurgien sikailu paljastui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teksasin Harrisissa asuva Ethel Easter on nauhoittanut salaa lääkäreiden käymät keskustelut hänen leikkauksessaan. Nainen oli piilottanut nauhurin hiusnutturansa sisään ennen leikkausta, sillä hän epäili lääkäreiden suhtautuvan häneen negatiivisesti.

Easterin aavistukset osuivat oikeaan, sillä kirurgit haukkuivat potilasta leikkauksessa. Nauhoitteen perusteella myös sairaanhoitajat naureskelivat Ethelille. Fox26-kanavan mukaan Easter ei ollut uskoa kuulemaansa ja hän on ollut järkyttynyt lääkäreiden käyttäytymisestä.

Kunnan sairaalassa suoritettu leikkaus on aiheuttanut kohun Harrisissa. Ethel epäilee, että lääkärit solvasivat häntä sen takia, että hän oli vaatinut sairaalalta kiireistä tyräleikkausta.

Sairaalan henkilökunta oli kertonut Easterille, ettei leikkausaikoja ollut vapaana ja hän joutuisi odottamaan leikkaustaan yli kaksi kuukautta niin kuin muutkin potilaat. Ethel ei hyväksynyt asiaa ja hän vaati päästä leikkaukseen aiemmin. Nainen onnistui taistelemaan tahtonsa läpi ja hänelle varattiin lopulta aika operaatioon. Sen seurauksena lääkärit ja sairaanhoitajat tylyttivät potilasta hänen ollessa tajuttomana.