Poika maistoi käärmettä ensimmäistä kertaa – yllättävä reaktio!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalastajan verkkoihin takertunut käärme on päätynyt muun saalin tavoin perheen ruokapöytään Ubon Ratchathanissa, Thaimaassa. Perheenäiti on kuvannut videon aterian syömisestä, sillä hänen poikansa maistoi ensimmäistä kertaa keitettyä käärmettä.

Daily Mail -lehden mukaan poika tarttui ennakkoluulottomasti lautaisella olleeseen matelijaan ja maistoi sen lihaa. Vanhempien iloksi poika näytti nauttivan käärmeen mausta. Toisin kuin voisi luulla, käärmeen liha oli pojan mielestä herkullista.

Perheenäiti on selvästikin ylpeä siitä, että hänen lapsensa kaikkiruokainen. Poika söi lautasensa kiltisti tyhjäksi. Voisi luulla, että jotkut lapsista maailman toisella puolella saattaisivat nirsoilla, jos heille tarjottaisiin käärmettä ruoaksi.