Pettämiseen erikoistunut lomasaari suunnitteilla: ”Et voi jäädä kiinni”

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Illicit Encounters on Iso-Britanniassa toimiva verkkopalvelu, jossa varatut ihmiset voivat etsiä seksiseuraa keskenään. Nyt yhtiö haluaa luoda pettäjille kokonaisen ikioman saaren. Nyt yhtiön kerrotaan suunnittelevan oman saaren ostamista Iso-Britannian lähettyviltä.

Tarkoituksena olisi rakentaa saarelle Illicit Retreat -turistikylä, jossa asiakkaat voisivat pettää puolisojaan rauhassa ilman kiinnijäämisen pelkoa. Kyseessä olisi siis eräänlainen kaikille avoin versio television Viettelysten saaresta sillä erotukselle, että tähän lomakohteeseen nykyistä kumppania ei tarvitsisi ottaa mukaan.

Vice-sivuston mukaan Illicit Retreatiin matkustavien silmät sidottaisiin matkan ajaksi, jotta edes he eivät tietäisi saaren sijaintia.

– Sinun täytyy vain väittää lähteväsi liikematkalle, ja kaikki muu huolehditaan puolestasi, Illicit Encountersin edustaja kuvaili New York Daily -lehdelle.