Pysäköinninvaltoja rysän päältä kiinni – tekaisi autoilijalle parkkisakon!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Epärehellisiin pysäköinninvalvojiin kyllästynyt englantilaimies on saanut huijarin kiinni rysän päältä, Hullissa, Englannissa. Harvey Saunders oli jättänyt autonsa kojelautakameran kuvaamaan kadun tapahtumia sillä välin, kun hän oli hoitamassa asioitaan.

Autolleen palattuaan Harvey huomasi autonsa ikkunassa sakkolapun. Pysäköinninvalvoja oli sakottanut autoilijaa pysäköintikielto-alueelle parkeeraamisesta. Saunders tiesi, ettei hän ollut pysäköinut autoaan väärin ja hän tarkisti kojelautakameransa kuvaaman videon.

Miehen järkytykseksi videolta kävi ilmi, että pysäköinninvalvoja oli siirtänyt kieltomerkkiä. Sen jälkeen valvoja oli kirjoittanut miehelle 86 euron arvoisen sakon. Mies on valittanut sakosta ja hän on lähettänyt kuvaamansa videon todisteeksi pysäköinninvalvojan vilpistä. Telegraph-lehden mukaan Harvey on tilanteesta edelleenkin tuohtunut, vaikka hänelle ilmoitettiin, että sakko on mitätöity.