Sukellusvene kohtasi sukeltajat – upea näky videolle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko sukeltajia on kohdannut merenalaisella tutkimusretkellään sukellusveneen Cozumelissa, Meksikossa. Pohjassa makaavaa C-53-hylkyä tutkineet sukeltelijat havahtuivat heitä lähestyvään alukseen. Tilanne on tallentunut sukeltajien kuvaamalle videolle.

Hylyn ohittanut Atlantis-sukellusvene oli ylväs näky. Sukeltajien joukossa ollut Troy Knabe on julkaissut tilanteesta kuvatun videon netissä. Sukeltajat ohittanut Atlantis-sukellusvene on turistibisneksessä käytettävä matkustaja-alus.

Daily Mail -lehden mukaan Atlantiksen kyydissä oli todennäköisesti joukko uteliaita turisteja. Sukellusvene kiertelee rannikon läheisyydessä olevat merenalaiset nähtävyydet, kuten hylyt ja riutat. Monet sukeltelijat ovatkin tottuneet näkemään Atlantis-sukellusveneitä Meksikon lisäksi esimerkiksi Havaijilla.