Tulisa kuin seireeni rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä uransa aloittanut poptähti ja televisiokasvo Tulisa Contostavlos vietti parin vuoden ajan hiljaiseloa otsikoista. Tänä vuonna hän on kuitenkin tehnyt paluuta paparazzikuviin, kun kohukaunotar on lomaillut Dubaissa. Tuoreimmissa kuvissa hän osoittaa olevansa uransa parhaassa kunnossa.

Tulisa kuvattiin eilen Dubaissa, jossa hän nautti viilentävästa rantavedestä punertaviin bikineihin sonnustautuneena. Samalla hän osoitti, että bikinivartalon osalta entinen teinitähti ei ole koskaan näyttänyt paremmalta.

X Factor -tuomarinakin tunnetuksi tulleen Tulisa Contostavlosin fiktiivinen Sky-esikoisromaani kertoo lontoolaisesta koulutytöstä, joka nousee tähteyteen köyhyyden keskeltä. Kirja peilaa löyhästi Tulisan omaa elämää, mutta sen kerrotaan silti olevan fiktiivinen teos. Neitokaisen yhtye N-Dubz julkaisi vuonna 2010 N-Dubz – Against All Odds: From Street Life to Chart Life -kirjan. Tulisa on myös itse julkaissut aiemmin Honest: My Story So Far -omaelämäkerran.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash