The Black Eyed Peas -yhtye tekee paluun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen The Black Eyed Peas -yhtye on alkanut työstää uutta albumia yli viiden vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen viimeisimmät singlet on julkaistu vuonna 2011 ja sen jälkeen jäsenet ovat panostaneet omiin musiikkiuriinsa.

Yhtyeen keulahahmo Will.i.am paljasti Capitol FM-kanavalle, että Black Eyed Peas on jälleen kasassa ja he aikovat tehdä paluun. Fergie, apl.de.ap, Taboo ja Will.i.am ovat sitoutuneet yhteiseen musiikkiprojektiinsa ja he ovat sopineet jättävänsä muut työt ja esiintymiset taka-alalle.

Black Eyed Peas -yhtyeen fanit ovat olleet riemuissaan uutisesta. Black Eyed Peas on tunnettu siitä, että he haluavat tehdä uudenlaista musiikkia eivätkä he pelkää kokeilla erilaisia tyylejä kappaleissaan. Fanit odottavat mielenkiinnolla sitä, minkälaisen suunnan yhtye on ottanut uudella levyllään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat