Facebookin piilotettu postilaatikko ihmetyttää: ”Jopa kymmeniä viestejä!”

Digi Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Maailman suosituin sosiaalinen media Facebook lanseerasi taannoin Messenger-sovelluksen, jonka kautta sen ryhmä- ja yksityisviestit kulkevat. Harva on kuitenkaan huomannut, että sovelluksessa on piilotettu viestilaatikko, jonne ohjautuvat muun muassa ei-kavereilta tulevat viestit.

Viime päivinä tieto piilotetusta laatikosta on levinnyt, ja monet käyttäjät ovat löytäneet sieltä hyvinkin tärkeitä viestejä, joista heille itselleen ei koskaan tullut minkäänlaista ilmoitusta. Esimerkiksi tämän artikkelin kirjoittajan piilotetusta postilaatikosta löytyi yli 40 viestiä, joista vanhimmat olivat vuodelta 2013 ja uusin eiliseltä.

Piilotetun postilaatikon löytää matkapuhelimen Messenger-sovelluksesta valitsemalla Asetukset -> Ihmiset -> Viestipyynnöt -> Näytä suodatetut pyynnöt.