Japanilaispojat määrittelivät ihannenaisensa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ask Japanese -sivuston reportteri Cathy Cat selvitti, minkälaisista tytöistä japanilaiset nuoret miehet pitävät. Vastaukset vaihtelivat suuresti, mutta eniten kannatusta saivat normaalipainoiset tytöt.

Japanilaiset miehet saattavat haluta heitä pienikokoisempia naisia rinnalleen. Suurin osa japanilaisista näyttää liputtavan hoikkien tyttöjen puolesta. Kaikki eivät kuitenkaan ole tätä mieltä, kun osa nuorista paljasti pitävänsä myös naisellisesta pyöreydestä.

Toinen nuorukainen jopa mainitsi, että hänen mielestään suuripeppuinen Nicki Minaj edustaa naiskauneutta parhaimmillaan. Yksi pojista sanoi kuitenkin sen, mitä moni nainen toivoo kuulevansa: ”Ulkonäöllä ei ole väliä, vaan persoona ratkaisee.” Eniten japanilaisiin vetoavat kyselyn mukaan lyhyet ja sirot naiset, joilla on pitkät hiukset.