Miehet kokeilivat kuukautisia – kolme päivää riitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset kokevat kuukausittain päänsärkyä, turvotusta ja vatsakramppeja kuukautisten vuoksi. Tukalan ja huonon olon jälkeen itse kuukutisvuoto saattaa monien naisten mielestä tuntua melko harmittomalta ja pieneltä asialta. Kolme miestä oli kuitenkin eri mieltä.

BuzzFeed suostutteli kolme miestä kokeilemaan miltä kuukauisvuoto tuntuu. Kokeilussa miehille ei pystytty tekemään fyysisesti huonoa oloa, mielialan vaihteluita tai vatsakipuja, mutta he saivat kuitenkin kokea sen miltä vuoto tuntuu alushousuihin asetetussa siteessä tuntuu.

Miehille tehtiin pumppupulloon oma punaisen värinen kuukautisvuotosekoitus, jota valui miesten housuihin tasaisin väliajoin. Miehet yrittivät suojautua kuukautissuojilla, mutta menestyivät silti siisteyden suhteen melko vaihtelevasti. Miehet saivat tuntea melko kesyn version kuukautisista, mutta jo tämä kokeilu sai heidät arvostamaan enemmän naisia, jotka joutuvat läpikäymään saman joka kuukausi.