Nicole Kidman esitteli upean bikinivartalonsa aamutuimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Nicole Kidman ja hänen aviomiehensä muusikko Keith Urban ilmoittivat taannoin muuttavansa Tennesseessä sijaitsevan maatilansa villieläintensuojelualueeksi. Eläinrakas pariskunta on nyt ehtinyt suunnata lomailmaan Australian Sydneyyn.

Nicole Kidman kuvattiin eilen nauttimassa Sydneyn Balmoral Beachilla, jossa hän pulahti uimaan jo aamuyhdeksältä.

Kidmanin Leiper’s Forkissa sijaitseva maatila on vain 25 kilometrin päässä pariskunnan omistamasta Nashvillen luksuslukaalista. Villieläintensuojelualueella olisi tarkoitus hoitaa muun muassa loukkaantuneita eläimiä ja opettaa orvoille villieläimille luonnossa selviytymisen taitoja. Nicolen tyttäret ovat olleet ideasta innoissaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash