Vanha suola janottaa? Ben Affleck exän kanssa kuvausmatkalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Ben Affleck ja hänen entinen vaimonsa Jennifer Garner ovat onnistuneet pysymään hyvinä ystävinä erosta huolimatta. Vaikka avioliitto on tullut tiensä päähän, haluaa Ben silti viettää edelleen aikaa exänsä kanssa.

The Sun -lehden mukaan Ben on onnistunut houkuttelemaan Jenniferin muuttamaan hänen kanssaan Lontooseen uuden elokuvan kuvauksien ajaksi. Monen yllätykseksi Jennifer on suostunut ex-miehensä pyyntöön.

Näillä näkymin Ben Affleck muuttaa Pohjois-Lontoossa sijaitsevaan luksuslukaaliin yhdessä kolmen lapsensa ja entisen puolisonsa kanssa. Monet uskovat, että Benin ja Jenniferin erikoinen järjestely toimii siihen asti, kunnes jompi kumpi löytää uuden kumppanin. Yhteisistä asumisjärjestelyistä päätellen kummallakaan ei ole vielä kiire alkaa tapailla muita ihmisiä.