Koulunäytelmä päättyi traagisesti – kaula viillettiinkin oikeasti

Ohhoh! · Annika Kela

Saint Kentigernin koulussa esitetty musikaali on mennyt karmaisevalla tavalla pieleen Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa. Esitys jouduttiin keskeyttämään, sillä yksi näyttelijöistä sai verta vuotavan haavan kaulaansa antiikkisesta partaveitsestä.

16-vuotiaat oppilaat olivat parhaillaan esittämässä kohtausta, jossa päähenkilö murhaa miehen parturituoliin viiltämällä kurkun auki partaveitsellä. Harjoituksissa vanha partaveitsi oli testattu ja se oli osoittautunut niin tylsäksi, ettei sillä voinut satuttaa ketään.

Jokin meni esityksessä pieleen, sillä näyttelijä onnistui kuin ihmeen kaupalla viiltämään veitsellä toista näyttelijää. The Sun-lehden mukaan loukkaantuneella oppilaalla ei ole hengenvaaraa ja hän tuee toipumaan tapauksesta. Koulussa aiotaan jatkaa Sweeney Todd -musikaalien esittämistä. Henkilökunta on vakuuttanut, että seuraavissa näytöksissä partaveitsen terä on peitetty suojalla.