Suomalaistuottaja kokeili Faceswapia – hulvattomat imitaatiot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusi Faceswap-sovellus on poikinut verkkoon monia huvittavia videoita, joissa ihmiset ovat vaihtaneet kasvoja keskenään. Nyt suomalainen ohjaaja ja tuottaja Miro Laiho on keksinyt hauskan tavan vaihtaa itselleen kenen tahansa julkisuuden henkilön kasvot ilman, että tähti on edes samassa tilassa hänen kanssaan.

Muun muassa Chisun, Sannin ja Antti Tuiskun musiikkivideoita ohjannut Miro Laiho on julkaissut Facebook-sivuillaan hauskan videon, jossa hän siirtää tietokoneen näytöltä tunnettujen kansainvälisten ja kotimaisten tähtien kasvot itselleen. Videolla Laiho alkaa esittämään julkisuuden henkilöitä, ja tekeekin sen erittäin taitavasti.

Laiho osaa imitoida tunnettujen henkilöiden ääntä ja lausumista melko vakuuttavasti, mikä tekee kasvojen vaihdosta vieläkin hauskemman. Laiho esittää videolla muun muassa Arnold Schwarzeneggeria, Asko Kallosta ja Antti Holmaa.

Mul oli eilen tylsää niin kehitin Snapissa (@mirolaiho) uuden imitointigenren, Faceswap-imitaatiot. Imitoinnin kohteeksi joutuu / pääsee tämänkertaisessa jaksossa mm. Asko Kallonen, Roope Salminen, Antti Holma ja Ant Titapanitu Isku. Ja totta kai perus Arskat ja Syltyt löytyy myös. Saa jakaa! :) Nii ja Maikkari, saat pyytää mua ohjelmanumeroks viihdeohjelmiin. 0503590386, miro@timefilms.fi

Posted by Miro Laiho on Thursday, April 7, 2016

Katso video tästä.