Paris Hilton julkaisi seksikkään videon – riisui ensin vaatteensa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Julkkistähti Paris Hilton on julkaissut sosiaalisessa mediassa videomateriaalia The Plaza -hotellissa järjestetystä kuvaussessiosta. Viettelijättäreksi stailattu Paris keikesteli huoneessa pelkissä alusvaatteissa.

Hiltonin video on saanut tähden fanit villiintymään. 35-vuotias Paris ei ole paljastanut, oliko kyseessä muotilehden kuvaukset vai olivatko seksikkäät kuvat tähden omaan käyttöön tarkoitettuja. Voisi luulla, että Parisin poikaystävä on ainakin otoksista mielissään.

Paper Magazine -lehden mukaan Hiltonin ja bisnesmies Thomas Grossin suhde on vakaalla pohjalla. Tähtönen on reissannut seitsemän kuukauden ajan edestakaisin Yhdysvalloista Itävaltaan viettääkseen aikaa rakkaansa kanssa. Paris on kertonut, että hän olisi valmis muuttamaan Eurooppaan tulevaisuudessa asuakseen yhdessä Thomasin kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat