Rentoutuva kissa huvittaa – osaa raapia takapuoltaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elämän pieniä iloja on se kun kutiavaa ihoa saa rapsuttaa. Eläimistä on verkossa monia hauskoja omistajien kuvaamia videoita, joissa lemmikit yrittävät raapia kutinaansa jonkin huonekalun avulla tai hinkaamalla itseään rakennusta vasten. Eräs kissa on oppinut kuitenkin itse rapsuttamaan itseään.

Omistaja on kuvannut videolle kissaansa, joka on oppinut rapsuttamaan itseään omalla tassullaan. Moni lemmikki pitäisi takapuolen kutinan lopettamisessa ainoana vaihtoehtona takapuolen hankaamista lattiaa tai jotain karheaa pintaa vasten, mutta tämä kissa onkin oivaltanut, että se pystyy rapsuttelemaan kutiavia kohtia omalla tassullaan.

Kissa istuu sängyllä ja näyttää todella tyytyväiseltä rapsutellessaan omaa takapuoltaan. Rento asento ja itsensä rapsutteleminen on näyttänyt muistuttavan monia kommentoijia myös siitä miten he itse tapaavat sohvalla rentoutua, minkä vuoksi kissa onkin huvittava näky.