Unohda kissa- ja koirakahvilat – nyt tulevat siilikahvilat!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaiset eläinkahvilat ovat nostaneet viime vuosien aikana hurjasti suosiotaan maailmalla. Suomessakin on nähty niin kissa-, koira- kuin pupukahviloitakin. Nyt Japaniin on avattu siilikahvila.

Tokion Roppongin alueella toimivassa Harry-kahvilassa ihmiset voivat nauttia lämpimien juomien ja purtavan lisäksi siilien seurasta. Kahvilan erikoinen nimi tulee siiliä japaniksi tarkoittavasta harinezumi-sanasta.

Tuhannen jenin, eli noin kahdeksan euron hintaisella pääsymaksulla asiakkaat voivat viettää tunnin verran aikaa piikikkäiden eläinten kanssa. Viikonloppuisin pääsymaksu on hieman kalliimpi. Harryssa elää noin 20-30 eri rotua edustavaa siiliä.

– Halusimme todistaa ihmisille siilien viehätysvoiman. Siilit saattavat näyttää siltä, kuin niitä olisi vaikea käsitellä. Halusimme eroon siitä mielikuvasta antamalla ihmisten koskea niitä, Harryn henkilökuntaan kuuluva Mizuki Murata kuvailee Reuters-uutistoimiston mukaan.

?? ・ #ハリネズミカフェ#HARRY#六本木

Kuva, jonka m o e n o (@_mt109) julkaisi

#ハリネズミ #カフェ #可愛すぎた #針痛い #ハリネズミカフェにてトカゲ

Kuva, jonka Toyoda Sarina (@schan27) julkaisi