Seuraavan Star Wars -elokuvan traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauan odotettu Star Wars: The Force Awakens sai ensi-iltansa joulukuussa 2015. Uudesta Tähtien sodan maailmaan sijoittuvasta elokuvasta päästään nauttimaan valkokankaalla vielä tämän vuoden puolella.

Asiaan perehtymättömien hämmennykseksi joulukuussa 2016 ensi-iltansa saava Rogue One ei ole jatkoa The Force Awakens -elokuvalle. Kyseessä on irrallinen elokuva, joka sijoittuu aikaan ennen vuonna 1977 ilmestynyttä alkuperäistä Tähtien sota: Uusi toivo -elokuvaa.

Rogue One seuraa Jyn Erso -nimistä kapinaliiton taistelijaa, joka lähetetään vaaralliselle tehtävälle. Hänen ja sekalaisen iskuryhmän täytyy varastaa Imperiumin Kuolemantähden suunnitelmat.

Rogue Onen ensimmäinen traileri on nyt julkaistu, ja se on nähtävillä Youtubessa. Gareth Edwardsin ohjaaman elokuvan päärooleissa nähdään Felicity Jones, Forest Whitaker, Ben Mendelsohn, Mads Mikkelsen ja Diego Luna.