Tyttö menetti satukirjansa tulipalossa – satukirjailijat riensivät apuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bob Shea -niminen kirjailija oli käynyt tutustumassa alakoulussa opiskeleviin lapsiin. Vierailunsa aikana hän oli tavannut kahdeksanvuotiaan Heidi VanSumerenin, joka oli kertonut, että hänellä ei ollut kotonaan enää mitään luettavaa. VanSumerenin kotitalo oli palanut, jolloin myös kaikki lapsen kirjat olivat tuhoutuneet palon mukana.

VanSumerenin tilanteesta kuultuaan Bob Shea päätti heti auttaa tyttöä. Shea jakoi tytön tarinan omalla Twitter-tilillään ja kutsui kaikkia tuntemiaan kirjailijoita ja kustantajia apuun. Mies julkaisi päivityksensä yhteydessä osoitteen, jonne toivoi kirjailijoiden lähettävän tytölle lisää uutta luettavaa.

Bob Shea sai kirjailijat liikkeelle ja kirjalähetyksiä alkoi tulvimaan tytölle ja hänen sisaruksilleen. VanSumerenin perhe on kiitollinen kaikille auttajille Huffington Post -lehden mukaan siitä, että tyttö on saanut tapauksen myötä oppia myös sen, että huonoista asioista voi koitua jotain hyvääkin.