Suomalaiskuvaajan hulvaton apinakuva leviää maailmalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Liminkalaisen Jari Peltomäen ottama valokuva on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa huvittavan yksityiskohdan vuoksi. Japaninmakakien aamukylpyä seurannut Jari oli nimittäin onnistunut ikuistamaan kuvaan hetken, jolloin yksi makakeista näytti kameralle keskisormea.

Daily Mail -lehden mukaan huvittava tilanne on sattunut Jigokudani Snow Monkey Park -eläinpuistossa Japanissa. Arvostettu luontokuvaaja oli onnistunut ottamaan kuvan apinasta juuri oikealla hetkellä.

Kuva on julkaistu muun muassa jaripeltomaki.com -sivustolla ja Instagramissa. Vaikka miehen kuvagalleriasta löytyy toinen toistaan upeampia luontokuvia, on keskisormea osoittava makaki osoittautunut yhdeksi yleisön suosikeista. Vaikuttaisi siltä, että makakit eivät olleet mielissään siitä, että niiden aamutoimia häirittiin. Miehen ottama kuva on noteerattu kansainvälisesti.