Kardashianit vaikenevat kihlauksesta – kulisseissa kuohuu?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin realitytähti Rob Kardashianin ja kohumalli Blac Chynan kihlautumisesta. Kardashianit ovat tuominneet parin suhteen alusta saakka, mutta kihlautumisuutinen on todellakin kaihertanut sukulaissuhteita. Kihlautuminen on lupaus avioliitosta.

Rob Kardashian on ojentanut tyttöystävälleen sormuksen muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Lähipiiristä kuiskitaan, että kukaan Robin perheenjäsenistä ei voi sanoa olevansa innoissaan suhteen uudesta vakavuusasteesta. Kardashianit ovat sopineet, etteivät kommentoi kihlautumista julkisesti edes sosiaalisessa mediassa, sillä he ovat shokissa ja pöyristyneitä.

Kardashianit syyttävät Robin kihlatun Blac Chynan manipuloivan miestään. Nainen saattaa Robin kuulemma tilanteisiin, jotka ovat epäsuotuisia hänen hyvinvointinsa kannalta. Kukaan ei toivo parin avioitumista, People-lehti kertoo. Kardashianit-televisiosarjasta jättäytynyt Rob tulee todennäköisesti pian saamaan oman spin-offin Blac Chynan kanssa.