Kirottu nukke myynnissä – kukaan ei halua edes lähes ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Murhanhimoisilla nukeilla on pitkä historia kauhuviihteessä. Valkokankaalla ihmisiä ovat pelotelleet muun muassa Child’s Play -elokuvien verenhimoinen Chucky ja tositarinaan perustuvaksi väitetyn Annabellen samanniminen nukke.

Nyt Craigslist-sivuston käyttäjät hämmästelleet myynti-ilmoitusta, jossa kaupitellaan kirotuksi väitettyä nukea. Karmivan näköisestä lelusta halutaan päästä eroon yhden dollarin hinnalla.

– Tyttäremme ei enää halua tätä nukkea. Koiramme ei lopeta sille haukkumista, emmekä ikinä löydä sitä sieltä mistä jätimme sen. Nukella on erittäin söpö nauru. Ei tarvitse pattereita, oklahomalaisen myyjän ilmoituksessa lukee.

Ilmoitus on sittemmin poistettu Craigslist-sivustolta. Ilmoituksesta otetut ruudunkaappaukset levisivät kuitenkin nopeasti Imgur ja Reddit-sivustoilla.

Kuvan kommentoijat ovat huomauttaneet, etteivät kirotuksi väitettyjä nukkeja kaupittelevat myynti-ilmoitukset ole suinkaan harvinaisia. Esimerkiksi Ebay-verkkohuutokaupassa vastaavanlaisia ilmoituksia löytyy runsain määrin. Riivattujen nukkejen hinnat vaihtelevat muutamista euroista tuhansiin dollareihin.

Source: <a rel="noreferrer nofollow" target="_blank" href="http://oklahomacity.craigslist.org/tag/5523973171.html">http://oklahomacity.craigslist.org/tag/5523973171.html</a>