Koiraperheen unelma! Kuramatto saa koirat pyyhkimään tassunsa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen opiskelija Harry Cotgrove on saanut nerokkaan idean opettaessaan koiraansa. Mies nimittäin keksi keinon, jolla hän sai koiransa pyyhkimään tassunsa eteisen kuramattoon.

Cotgrave oli piilottanut koirankeksin maton alle ja hän käski koiraansa etsimään herkun. Lemmikki innostui leikistä ja se alkoi kaivaa ja kuopia eteisen mattoa. Samalla koira puhdisti tassunsa mudasta ja hiekasta.

Harry sai idean matosta, jossa olisi lokeroita koiranherkkuja varten. Ulkoa tultaessa koira etsisi mattoon piilotetut herkut ja samalla se oppisi puhdistamaan tassunsa. Cotgrove testasi kehittämäänsä mattoa ja se toimi. Koiranomistajat ovat olleet innoissaan Harryn kehittämästä Paws and Go -ovimatosta.

Kaikki Cotgroven valmistamat matot on myyty loppuun ja nyt mies hakee joukkorahoitusta massatuotannolle Kickstarterin avulla. Kekseliäiden mattojen laajempi myynti alkaa kesällä. Daily Mail -lehden mukaan suurempi matto tulee näillä näkymin kustantamaan 40 dollaria ja pienempi 28 dollaria.