Koala juoksi hoitajan syliin – erottamaton parivaljakko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintarhassa työskentelevät ihmiset saavat olla päivittäin vuorovaikutuksessa upeiden eläinten kanssa. Sydneyssä sijaitsevassa Symbio Wildlife Park -eläintarhassa työskentelee kuitenkin mahdollisesti maailman onnekkain eläintenhoitaja, joka on muodostanut ihanan siteen koalan kanssa.

Tami Wilson -niminen hoitaja on voittanut Harry-nimisen koalan sydämen. Kun nainen menee Harryn aitaukseen sisälle, Harry juoksee iloisesti naista vastaan. Harry rakastaa Wilsonin antamia rapsutuksia ja osaa myös näyttää sen naiselle.

Harry menee naista aina avosylin vastaan ja kaatuu lopulta selälleen, että Wilson pystyisi paremmin rapsuttelemaan Harryn vatsaa. Suloinen parvaljakko nauttii yhdessä auringonpaisteesta ulkona Harryn kaivautuessa hoitajan kainaloon makoilemaan.