Kosinta kalliolla pieleen – helikopteri jouduttiin hälyttämään apuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Michael Banks on päätynyt otsikoihin uhkarohkean tempauksensa myötä. 27-vuotias mies oli nimittäin kiivennyt 182-metriselle kallionseinämälle Morro Bayssa kosiakseen tyttöystäväänsä Facetime-videopuhelun kautta.

LA CBS Local -sivuston mukaan mies sai myöntävän vastauksen. Sitten hän huomasi olevansa ongelmissa. Banks oli nimittäin kiivennyt paikkaan, josta pois pääseminen ei ollutkaan yhtä helppoa kuin sinne kipeäminen. Mies soitti hätänumeroon ja pelastuslaitos lähetti paikalle helikopterin. Banksin onneksi hän pääsi pois kalliolta ehjin nahoin. Michaelin hurjasta tempauksesta otettuja kuvia on jaettu sosiaalisessa mediassa. Ihmiset ovat hämmästelleet Banksin rohkeutta.

Kalliolla värjöttelevän kosijan kommellukset eivät kuitenkaan päättyneet pelastusoperaatioon. Viranomaisten mukaan mies pidätettiin vielä samana päivänä epäiltynä huumeiden hallussapidosta. Poliisit olivat vieneet putkaan miehen, jonka sekavasta käytöksestä oli tehty ilmoitus. Huumausaineiden vaikutuksen alaisena olevan miehen henkilöllisyys selvisi myöhemmin. Kyseessä oli sama herra, joka oli pelastettu kalliolta uhkarohkean kosimisen päätteeksi.