Kristitty kirjailija: ”Naisten masturbointi Saatanan kätyröintiä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kristillisiä teoksia kirjoittava Mack Major on kirjoittanut Facebookiin, että naisten masturboiminen avaa portteja demonisille voimille. Hänen mukaansa dildot ja seksivälineet muistuttavat menneiden aikojen riiteistä, joiden avulla kunnioitettiin pakanajumalia.

Mack Majorin kirjoittaman artikkelin mukaan dildoja käytettiin tuhansia vuosia sitten seksirituaaleissa ja villeissä orgioissa. Ihmiset äityivät paheelliseen elämäntyyliin jumalia kunnioittaakseen ja ne ovat vain tarpeeton jäänne kristillisiä arvoja kunnioittavassa elämässä. Kristinuskon myötä seksivälineillä ilottelu on tuomittu laajasti.

Hänen mukaansa fallosymbolit ovat kunnioittaneet muinaisia seksijumalia, ja etenkin homoseksuaalit ovat kunnostautuneet aikoinaan tekopenisten palvonnassa. Mack Majos muistuttaa, että ihmisten tulisi hylätä saatanalliset seksivälineet, koska ne avaavat edelleen portteja demoneille. Saatana pääsee sieluun dildon avulla.

– Niin kauan kun kotonasi on seksivälineitä, avaat demoneille portin elämääsi. Ne yrittävät tuhota seksin ja parisuhteen pyhyyden, Major kirjoittaa Eden Decoded -sivustolla.

Masturbation opens a door to demonic attack! Read the article "Vibrators, Dildos and Sex Demons" to find out how. https://edendecoded.com/blog-2/item/sex-demons

Posted by Mack Major on Monday, April 11, 2016