Pamela-fanien unelma-auto? Pamborghini käänsi päät Lontoossa

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Manchesterilainen bisnesmies Nitin Passi on esitellyt Lontoossa tuunattua Lamborghini Aventadoriaan. Pamborghiniksi nimetyn menopelin huomiota herättävin yksityiskohta on konepellillä makaava Pamela Anderson.

Passi on tunnustanut ihailevansa suuresti Baywatch-tähtöstä, mutta se ei ole ainoa syy, miksi hän on liimannut Pamelan kuvia ökyautoonsa. Daily Mail -lehden mukaan mies omistaa verkossa toimivan Missguided-muotiliikkeen ja Anderson on hiljattain solminut mainossopimuksen vaateketjun kanssa.

Räikeän Lamborghininsa aniosta yrittäjä ja hänen bisneksensä ovat saaneet valtavasti näkyvyyttä mediassa. Sen lisäksi autosta räpsittyjä kuvia on jaettu sosiaalisissa medioissa. Harva ohikulkijoista on kävellyt auton ohi ottamatta siitä kuvia. Voisi luulla, että yrittäjän mainostemppu on ollut vähintäänkin menestys.

#pamborghini

Kuva, jonka Thomas M (@twm_) julkaisi

?? The new @missguided mobile ?? @nitinpassi what have they done to your Aventador ? #Pamborghini

Kuva, jonka Watch Anish (@watchanish) julkaisi

Spotted the #pamborghini in London last night.

Kuva, jonka Mark (@thesparkymark) julkaisi