Porsas luulee olevansa yksi koirista – söpöysvaroitus!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australian Sydneyssa asuvan pariskunnan arjesta ei huvittavia tilanteita puutu. Kaksikolla on nimittäin neljä lemmikkiä, joista yksi on porsas ja kolme muuta ovat koiria. Pieni porsas nimeltä Olive on sopeutunut perheeseensä vähän liiankin hyvin, sillä nykyään se luulee olevansa yksi koirista.

Alissa ja Nick Childs ovat julkaisseet netissä kuvia nelijalkaisista ystävistään. Perheeseen kuuluu englanninbulldoggi Tilly, bostoninterrieri Alfie ja ranskanbulldoggi Lola, unohtamatta kahdeksankuukautista Olive-porsasta.

Omistajien mukaan Olive käyttäytyy kuin heidän koiransa ja se pitää myös usein samanlaista ääntä kuin heidän röhnöttävät bulldogginsa. Mashable-sivuston mukaan ainoa ero koiriin verrattuna on se, että porsas on ajoittain fiksumpi ja ovelampi kuin sen karvakuonoiset ”sisarukset”. Jonain päivänä Olive tulee myös olemaan huomattavasti kookkaampi kuin muut nelijalkaiset perheenjäsenet.

Drink and snack break! #fridaysmiles #bushwalk #fabulousfour

Kuva, jonka A Pig & 3 Dogs ????? (@abbylovephotography1) julkaisi

Your signature pose on the count of three everyone #123 #nailedit #pig #bostonterrier #britishbulldog #frenchbulldog #supermodels

Kuva, jonka A Pig & 3 Dogs ????? (@abbylovephotography1) julkaisi

It's moments like these when I know that Olive 100% has NO IDEA that she is a pig ? ???? #pig #britishbulldog #bostonterrier #frenchbulldog

Video, jonka A Pig & 3 Dogs ????? (@abbylovephotography1) julkaisi