Tekeekö mieli muuttaa? Teleport etsii uuden kotikaupungin

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monille ihmisille tulee jossain vaiheessa elämää tunne siitä, että maiseman vaihto voisi tehdä hyvää. Omiin mieltymyksiin ja kukkarolle sopivan uuden kotikaupungin etsiminen voi kuitenkin olla haastavaa puuhaa.

Teleport on ilmainen verkkosivusto, joka etsii käyttäjälle sopivan uuden kotikaupungin hänen puolestaan. Uusi kaupunki löytyy omien mieltymysten perusteella. Käyttäjä voi muun muassa etsiä kaupunkeja tiettyjen hintatasojen, työllisyystilanteen ja opiskelumahdollisuuksien perusteella.

Teleport arvioi, kuinka paljon rahaa käyttäjä säästäisi tai kuluttaisi enemmän uudessa kotikapungissa nykyiseen verrattuna. Sivusto tarjoaa muuttajalle jopa ilmaista apua oikeanlaisen viisumin hankkimiseen ja työpaikan löytämiseen.

Aivan kattava palvelu Teleport ei vielä toistaiseksi ole. Kasvavalla sivustolla on tällä hetkellä tiedot yli 150 kaupungista eri puolilta maailmaa.