Suomen saapuvan Tom Jonesin vaimo on kuollut

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajalegenda Sir Tom Jonesin perhettä on kohdannut suuri suru, sillä Lady Melinda Rose Woodward menehtyi Cedars Sinai -sairaalassa sunnuntaina taistelussa syöpää vastaan. Hän oli menehtyessään 75-vuotias.

Sir Tom Jones on ottanut Lindan poismenon raskaasti. Pariskunta tutustui ollessaan 12-vuotiaita ja he menivät naimisiin ollessaan 16-vuotiaita. Pari on ollut naimisissa 59 vuotta. Miestä lohduttaa se, että Melinda oli läheistensä ympäröimänä viimeiset hetkensä.

Daily Mail -lehden mukaan laulaja on ollut vaimonsa vierellä viime viikot ja hän perunut konserttejaan ollakseen Lindan kanssa. Tomin vaimon heikentynyt terveydentila salattiin julkisuudelta ja ainoastaan lähipiiri oli osannut varautua pahimpaan. Perhe oli oli läsnä sairaalassa, kun Melinda nukkui pois.