104-vuotias otti tatuoinnin – pääsi Guinnessin ennätystenkirjaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jack Reynolds -niminen isoisoisä on edelleen melkoinen hurjapää iästään huolimatta. Mies otti itselleen tatuoinnin 104-vuotissyntymäpäivänään, mikä teki hänestä maailman vanhimman ihmisen, joka on ottanut tatuoinnin.

Englannissa asuva Reynolds päätti ottaa elämänsä ensimmäisen tatuoinnin täyttäessään 104 vuotta. Mies tatuoi käsivarteen oman lempinimensä ja syntymäaikansa, jotka tatuoitiin Reynoldsin omalla käsialalla. Vanhus sai nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan ollessaan vanhin koskaan tatuoitu ihminen.

Huffington Post -lehden mukaan tämä ei ollut suinkaan ainut hurja tempaus, jonka Reynolds on vanhalla iällään päättänyt toteuttaa. Ollessaan 102-vuotias hän päätti osallistua myös sosiaalisessa mediassa vallanneeseen ALS-jäävesihaasteeseen, jossa Reynolds sai päälleen saavillisen hyytävän kylmää jäävettä.