Adriana Lima kuin seireeni – vastustamaton bikinivartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Adriana Lima sai taannoin nettivideollaan aikaan valtaisan kohun. Kaunotar nimittäin osoitti videolla vahingossa tukeaan turkkilaiselle terroristiryhmälle, kun hänet harhautettiin näyttämään ryhmän käsimerkkiä. Parhaillaan Adriana poseeraa Calzadonia-merkin mallikuvissa.

Lima nähdään esittelemässä Calzadonian bikinimallistoa. Kaunotar kiinnitettiin malliston mainoskasvoksi 8. huhtikuuta, ja hän pääsi saman tien töihin. Adrianaa Calzadonian mallina ovat edeltäneet esimerkiksi Sara Sampaio, Cameron Russell ja Gisele Bundchen.

Vuodesta 2000 Victoria’s Secretin mallina työskennellyt 34-vuotias Adriana Lima toimi vuosina 2003 ja 2009 myös Maybelline -kosmetiikkasarjan mainoskasvona. Hänellä on kaksi lasta, Sienna ja Valentina, urheilijamiehensä Marko Jaricin kanssa. Kaunotar on ollut naimisissa vuodesta 2009 lähtien serbialaisen koripallotähden kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash