Bella Hadid esitteli täydellistä vartaloaan – yläosattomissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallikaunotar Bella Hadid on ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa pelkissä alushousuissa. Rohkeaan kuvaussessioon osallistunut Bella oli omien sanojensa mukaan ottanut osaa salaiseen kuvausprojektiin.

Daily Mail -lehden mukaan tähtönen ei ole vielä paljastanut seksikkäiden kuviensa taustoja. 19-vuotias kaunotar on edennyt mallinurallaan kuin ohjus. Yksi Bellan uran kohokohtia on ollut esiintyminen Elle-lehdessä vuonna 2015.

Äitinsä Yolanda Fosterin ja sisarensa Gigi Hadidin tavoin Bellasta on kuoriutunut todellinen huippumalli. Hektisestä elämästä huolimatta Bella on myös onnistunut vaalimaan parisuhdettaan. Bella seurustelee poptähti The Weekndin kanssa ja parin on huhuttu menevän kihloihin vielä tämän vuoden puolella.

??Sorry mama ? Secret project with my dream team @nomadrj and @elizabethsulcer ????? #BTS

Kuva, jonka Bella Hadid (@bellahadid) julkaisi