Harry Styles vaatii treffikumppaneiltaan salassapitosopimuksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Megasuositun One Direction -yhtyeen jäsen Harry Styles on päättänyt ryhtyä juridisiin toimiin vaaliakseen yksityisyyttään. Mies on laatinut asianajajansa kanssa salassapitosopimuksen, jonka jokainen Harryn deittikumppani joutuu allekirjoittamaan ennen treffien alkua.

Daily Star -lehden mukaan Styles on ollut järkyttynyt siitä, kuinka moni hänen entisistä heiloistaan on paljastanut yksityisasioita heidän suhteestaan lehdille. Viimeinen niitti Stylesin luottavaisuudelle oli kohupaljastus, jonka mukaan Harrylla oli suhde amerikkalaisen lentoemännän kanssa.

Harry haluaa jatkossa välttää kiusalliset tilanteet ja paljastukset pyytämällä treffikumppaneita allekirjoittamaan salassapitosopimuksen. Käytäntö on varsin yleinen etenkin Hollywood-tähtien keskuudessa ja muun maussa Britney Spearsin tiedetään tehneen salassapitosopimuksia treffikumppaneiden kanssa sinkkuaikoinaan.