Jymy-yllätys: Juuri eronnut Megan Fox on raskaana!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Megan Fox on vahvistanut huhun, jonka mukaan tähtönen odottaa kolmatta lastaan. Kaunotar näyttäytyi hiljattain CinemaCon-tapahtumassa Las Vegasissa ja Foxin vatsa oli jo selvästi pyöristynyt.

Raskausuutiset ovat yllättäneet tähden fanit, sillä Megan erosi aviomiehestään Brian Austin Greenista elokuussa 2015. Erosta huolimatta pariskunta on viettänyt aikaa yhdessä ja heidät on nähty muun muassa illastamassa losangelesilaisissa ravintoloissa.

Us Weekly -lehden mukaan avioeroa ei ole peruttu ja Megan on hiljattain käynyt keskusteluita exänsä kanssa heidän yhteisten lastensa elatusavusta. Brianin oletetaan olevan Foxin tulevan lapsen isä, vaikka Megan ei olekaan kommentoinut asiaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat