Kardashianin ohjelman lopettamisen syy paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

FYI-kanava uutisoi aiemmin lopettavansa Khloe Kardashianin oman Kocktails With Khloe -nimisen keskusteluohjelman. Tieto ohjelman loppumisesta vain 14 jakson jälkeen tuli monille yllätyksenä, mutta uuden tiedon mukaan työryhmä ei voisi olla lopettamispäätöksestä tyytyväisempi.

New York Post -lehden Page Six -liite kertoo, että keskusteluohjelman kulisseissa kiehui jo kauan ennen kuin tieto ohjelman päättymisestä julkaistiin. Työryhmä oli riitaantunut keskenään eikä kukaan pystynyt lopulta olemaan enää samaa mieltä mistään asiasta.

Yksi työntekijä oli kommentoinut isojen egojen kolahtaneen keskenään. Khloe oli hänen mukaansa tottunut päättämään asioista ollessaan suositussa Kardashianit-sarjassa, mutta asiat eivät työntekijän mukaan etene samalla tavalla pienen televisio-ohjelman tekemisessä vaan siihen vaaditaan yhteistyötä. Lopulta kaikki olivat hänen mukaansa saaneet komentelusta tarpeekseen.