Karu pila lääketokkuraiselle: ”Zombiet ovat vallanneet kaupungin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia hauskoja videolle kuvattuja tilanteita, joissa kuvattu henkilö on juuri tullut leikkauksesta ja ollut nukutuksesta herättyään täysin lääketokkurassa. Eräs perhe päätti käyttää tätä tietoa hyväkseen ja keksi pelottavan pilan viisaudenhampaan poistosta toipuvalle tyttärelle.

Cabot Phillips on julkaissut YouTube-videon tekemästään pilasta, jossa hän uskottelee lääketokkurassa olevalle Millicent-pikkusiskolleen, että zombiet ovat hyökänneet. Zombiet ovat vallanneet kaupungin, minkä vuoksi kaikkien pitäisi pysytellä visusti sisätiloissa. Pikkusiskon epäonneksi he ovat kuitenkin autossa ja vaarassa joutua zombien hyökkäyksen kohteeksi.

Veljesten lisäksi äiti oli juonessa mukana ja automatkan aikana soitti heille ja pyysi heitä kiirehtimään kotiin. Isoveli on tekaissut radioon myös varoitusviestin, jota lääkkeistä sekaisin oleva tyttö pitää tietenkin aitona. Tämän jälkeen isoveli alkaa varustautumaan zombeja vastaan taistelemiseen pakkaamalla auton täyteen erilaisia puutarhavälineitä, mikä saa Millicentin entistä enemmän hämilleen.