Kuinka iso sinun sosiaalinen egosi on?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes kaikkien ihmisten elämä pyörii tällä hetkellä todella paljon sosiaalisen median sovellusten ympärillä. Ihmiset haluavat antaa itsestään hyvän kuvan muille ja vaikuttaa muiden silmissä onnelliselta ja tyytyväiseltä elämäänsä.

Sosiaalisessa mediassa onnellisuuden voi kuitenkin määritellä se, kuinka suosittuja omat julkaisut sovelluksissa ovat.

StreetArtGlobe on jakanut Facebook-sivuillaan ajatuksia herättävän videon, jossa kritisoidaan sitä, että ihmiset antavat sosiaalisen median vaikuttaa omaan mielialaansa. Videolla markkinoidaan uudenlaista Social Ego -nimistä tuotetta, joka osoittaa näppärästi sen miten suosittu henkilö tällä hetkellä on.

Social Ego näyttää nimensä mukaisesti sen kuinka suuri henkilön ego on tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa. Esineen pää suurenee aina sitä mukaan kun uusi julkaisu saa tykkäyksiä ja kommentteja. Social Egon pää myös kutistuu aina siinä tapauksessa, että uusi tilapäivitys tai kuva saakin vain muutaman tykkäyksen.

Social Ego is Toy that Inflates When You Get Social Attention (by RXM Creative). Tag a friend that could do with one of these.

Posted by StreetArtGlobe on Monday, April 11, 2016

Katso video tästä.