Kylie Jenner väittää: ”Käytin ensimmäisenä peruukkeja”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

18-vuotias Kylie Jenner poseerasi Marie Claire -lehden kannessa, jolloin hänestä tehtiin myös haastattelu lehteen. Jenner teki haastattelussa melko rohkean väittämän vakuuttamalla lehdelle, että hän oli ensimmäinen, joka alkoi pitämään peruukkeja.

Jenner oli Mashable-sivuston mukaan kertonut haastattelussa, että ihmiset ovat alkaneet heti sen jälkeen käyttämään peruukkeja kun hänkin käytti. Jenner on toki monien nuorten naisten esikuva ja näin ollen myös vaikuttanut omalla pukeutumisellaan trendeihin, mutta peruukkien käytössä nuori nainen ei millään muotoa ollut ensimmäinen.

Peruukkien käytön aloittamisen lisäksi Jenner oli kommentoinut itsevarmasti pystyvänsä tekemään mitä tahansa, ja ihmiset tulevat silti aina matkimaan ja seuraamaan häntä. Värikkäitä ja näyttäviä peruukkeja on kuitenkin jo moni julkisuuden henkilö käyttänyt ennen Jenneriä, joten niiden käyttämistä hän ei voinut ensimmäisenä aloittaa.