Uskomaton rikos! Murtomiehet kääriytyivät folioon – ohittivat pankin hälytysjärjestelmän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilian Praia Grandessa on sattunut rikos, joka on kuin suoraan toimintaelokuvista. Kekseliäs varaskaksikko oli nimittäin onnistunut livahtamaan pankkiin laukaisematta hälytystä. Aamuyöllä Banco do Brasil -pankkiin murtautuneet varkaat olivat pukeutuneet foliosta tehtyyn asuun ohittaakseen pankin hälytysjärjestelmän.

Folioasusta huolimatta varkaat eivät olleet näkymättömiä ja valvontakameroihin ilmestyneet miehet herättivät vartijoiden huomion. Murtokeikka tyssäsi lyhyeen, sillä foliopukeiset varkaat joutuivat pakenemaan paikalta tyhjin käsin ennen poliisin tuloa.

IB Times -sivuston mukaan viranomaiset ovat julkaisseet netissä varkaista kuvatut valvontakameravideot. Poliisit ovat pidättäneet pankin läheisyydessä päivystäneen miehen ja hänen uskotaan syyllistyneen avunantoon. Alumiinifolioon pukeutuneita varkaita oli kaksi ja molemmat heistä onnistuivat pakenemaan poliisia. Avunantajaa aiotaan kuulustella ja poliisit toivovat hänen paljastavan videolla esiintyvät rikolliset.