Kolmen päivän rakkausloma Alpeilla – hinta 17 500 euroa!

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alppimajat kuvataan perinteisesti suloisen kodikkaiksi hirsimajoiksi, jotka nököttävät lumihuippuisissa maisemissa. Alpine Gstaad Hotel on kaikkea muuta kuin perinteinen alppimaja, ja nyt yritys tarjoaa ökyrikkaille omaa rakkausviikonloppua huikeaan 17.500 euron hintaan.

Moda Operandi -matkatoimiston räätälöimä Love Suite Experience -niminen hotellipaketti on tarkoitettu tänä keväänä kauniisiin vuoristomaisemiin matkaaville rakastavaisille, joilla ei lomaileminen ole rahasta kiinni. Sveitsin Alpeilla sijaitseva Alpine Gstaad Hotel tarjoaa kolmen yön reissua unelmien sviitissä VIP-kohtelun kera, JustLuxe-sivusto vinkkaa.

Lomaohjelmaan kuuluu muun muassa shamppanjan ja herkkujen maisteleminen, neljän ruokalajin illallinen, spa-hoitoja sekä perinteisiä sveitsiläisruokia sekä muita makumatkoja. Paketin varaajat kuljetetaan hotellille limusiinilla. Lisäksi loman sponsorina toimii luksusalusvaatemerkki Kiki de Montparnasse, jonka tuotteita hotellivieraat saavat tilata omaksi reilulla 6.000 eurolla.