Starbucksin mukissa tyly viesti – asiakas suivaantui välittömästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridan St. Augustinessa sijaitsevassa Starbucks-kahvilassa asioinut mies on raivostunut huomattuaan kupissaan erikoisen viestin. Joku työntekijöistä oli kirjoittanut mukin kylkeen tekstin, jossa luki: ”Diabetes täältä tullaan!”.

Action News Jax -sivuston mukaan asiakas julkaisi kuvan kahvikupistaan sosiaalisessa mediassa. Mies oli palauttanut kupin takaisin työntekijöille ja hän oli kirjoittanut siihen viestin, jossa hän kertoi, että hänen sisarensa olivat diabeetikkoja. Asiakkaan mielestä vitsi oli ollut loukkaava.

Miehen tilaama juoma oli suurikokoinen White Mocha, joka sisältää esperssoa, valkoista suklaata, maitoa, kermavaahtoa ja siirappia. Työntekijät olivat vitsailleet sokerisen herkun johtavan diabetekseen. Starbucks-kahvila on esittänyt asiakkaalle julkiselle anteeksipyynnön. Esimies on nuhdellut työntekijöitä heidän sopimattomasta käytöksestään.