Miss Peppu avautui uteliaille: ”Saattaa yllättää monet”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miss Peppu -kauneuskilpailun voittanut brasilialainen Suzy Cortez on julkisuuteen noustuaan saanut satoja tuhansia seuraajia myös hänen Instagram-tililleen, jossa ihmiset käyvät ihastelemassa kaunottaren muhkeita muotoja.

Kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä se, että Cortez treenaa lähinnä takapuoleen purevilla lihaskuntoliikkeillä kuntosalilla joka päivä tunnin verran. Nyt 25-vuotias Cortez on kuitenkin paljastanut Daily Star -sivustolle yllättäviä faktoja hänen ruokavaliostaan kertomalla, että hän noudattaa vegaanista ruokavaliota.

Keho tarvitsee proteiinia lihasten kasvattmiseen, minkä vuoksi moni on yllättynyt Cortezin ruokavaliosta. Cortez kertoo syövänsä vain kasviksia, hedelmiä ja soijaperäisiä tuotteita, joista hän saa ruokavalioonsa tarvittavan määrän proteiinia.

Agachamento é o que há ?? Pra ter Bumbum na nuca , Bumbum no chão ! #missbumbumbrasil2015

Kuva, jonka Suzy Cortez Oficial (@suzycortezoficial) julkaisi

Bom diaaaa

Kuva, jonka Suzy Cortez Oficial (@suzycortezoficial) julkaisi

Chegando a perfeição , bom diaaa

Kuva, jonka Suzy Cortez Oficial (@suzycortezoficial) julkaisi